Ezt írta a Star Warshoz való visszatérésről John Boyega

finn_pic.jpg

Néhány hónapja felmerült a pletyka, hogy a Finnt alakító John Boyega visszatérhet abban a jövőbeli Star Wars-filmben, amely a folytatástrilógia eseményei után történteket hivatott bemutatni. A színész sokáig nem nyilatkozott a témában, most azonban megtörte a csendet.

Ahogy arról már korábban is írtunk, Boyega a Skywalker kora megjelenését követően arról beszélt: nem örült annak, hogy Finn ebben az utolsó részben háttérbe szorult és kevesebb szerepet kapott. Mindenesetre később azt is elmondta, hogy alapvetően nyitott lenne a franchise-hoz való visszatérésre. Ez utóbbi nyilatkozatát erősítette most meg egy interjúban, ahol úgy fogalmazott:

Nyitott vagyok minden karakter eljátszására és az olyan forgatókönyvekre, amelyek élvezetesek, és van hozzájuk egy nagyszerű szereplőgárda, meg egy remek rendező."

Majd később, miután ez a nyilatkozata bejárta a netet, a közösségi médiában kiegészítette, hogy eloszlassa a spekulációkat, miszerint a fentieket nem csak úgy általánosságban mondta, hanem a visszatérését vetítik előre:

Higgyétek el, ha bevesznek egy új projektbe, akkor azt tőlem fogjátok hallani valamelyik közösségi médiás platformomon. Egyelőre azonban nincs ilyen hír, szóval hagyjatok figyelmen kívül minden cikket, ami ennek az ellenkezőjét állítja!

Hivatalosan tehát tagad Boyega, de azért érdemes azt hozzátenni, hogy az elmúlt években több, különféle Star Wars-projektekkel kapcsolatba hozott kollégája is így tett, aztán utólag kiderült, hogy megvezették a rajongókat. Ha minden jól megy, az említett film forgatása 2024 tavaszán elkezdődhet, attól kezdve pedig nehéz lesz eltitkolni, kik tűnnek fel benne.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 1460x684 A

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo