Társforgatókönyvírót kapott a Jedi-eredetfilm

prime_jedi_1513620558_.jpg

Évekkel ezelőtt a Boba Fett-spinoff kapcsán merült fel először, hogy James Mangold (Logan – Farkas, Indiana Jones és a sors tárcsája) Star Wars-mozifilmet rendezhet. Abból a projektből aztán végül is sorozat lett, más direktorok vezényletével. Mangold viszont végül mégis csinálhat egy Star Wars-filmet, méghozzá azt, amelyik a Jedik eredetét tárja fel.

A projekt kapcsán mindeddig a direktoron kívül másik név nem merült fel, most viszont kiderült, hogy Mangold mellett a forgatókönyvön fog dolgozni Beau Willimon író is. Willimon volt az alkotója a Kártyavár című politikai drámasorozatnak, valamint a The First című sci-fi szériának, emellett már Star Wars-projektje is volt, ő írta ugyanis az Andor több epizódjának (egészen pontosan a börtön-történetszálnak) a szkriptjét.

Beau Willimon
Tartalmilag a Jedik eredetével foglalkozó filmről annyit lehet biztosan tudni, hogy 25 ezer évvel a Skywalker-saga előtt játszódik, vagyis olyan időszakot mutat be, amely eddig egy Star Wars-filmben vagy -sorozatban sem elevenedett meg. Ezt a korszakot hivatalosan "A Jedik hajnala"-ként emlegetik a Star Wars-kánonban, a jelképe pedig Az utolsó Jedikben látott, ősi Jedit ábrázoló mozaikra emlékeztet.

Lehetséges premierdátum egyelőre nem merült fel a film kapcsán.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 1460x684 A

Cimkék: starwarsfilmek

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo