Inkvizítor képregénysorozat érkezik nyáron

inquisitor_comic_cover_.jpg

Új képregény-minisorozat indul útjára 2024. július 3-án, ami a Star Wars: Inquisitors címet fogja viselni. Az új szériát Rodney Barnes írja (Lando - Double or Nothing, A mandalóri képregények) és Ramon Rosanas rajzolja (Az Ellenállás kora - Hősök). A hivatalos Star Wars-honlapon olvasható leírás szerint a Birodalom Jedi-vadászai egy új célpont nyomába erednek: egy Tensu Run nevű, vadi új karaktert kell kiiktatniuk, aki túlélte a 66-os parancsot, célja a remény terjesztése és a Jedi Rend feltámasztása. A renegát ténykedése Darth Vader figyelmét is felkelti, aki minden áron Tensu végzetét akarja. Ízelítőként pedig megcsodálhatunk 3 borító-variánst is az első számhoz, ami alább megtekinthető. 

Egyébként idén úgy tűnik, nem szenvedünk hiányt Jedi-vadász történetekből, hiszen május 4-én érkező Tales of the Empire animációs antológia-sorozatban is kiemelt témájú lesz a szervezet Barriss Offee történetszálában, akinek a története 11 év után kap folytatást. A sötét oldalra áttért volt Jedi inkvizítorrá válási folyamata az előzetes szerint összhangban lesz a tavaly megjelent A vörös penge felemelkedése című Inkvizítor-regénnyel.

Star Wars Inquisitors Cover 681x1024

Star Wars Inquisitors Alternate Cover Grand Inquisitor 675x1024

Star Wars Inquisitors Alternate Cover Grand Inquisitor 2 674x1024

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo