The Mandalorian: Az első kép Mark Hamill cameójáról

disney_gallery_the_mandalorian_season_2_finale_tall.jpeg.jpg

Temérdek cikkel foglalkoztunk eddig a The Mandalorian második évadának egyik legnagyobb meglepetéséről, amikor is az évadzáró legvégén hőseink segítségére Luke Skywalker sietett, aki elintézte a dark troopereket és magával vitte Grogut. Később a készítők elmesélték, hogyan keltették életre Luke megfiatalított CGI arcát, akinek felbukkanásával még nem is terveztek az írás korai fázisaiban. Azóta rajongókat is megihletett a jelenet, egy hivatalos poszteren Luke és Grogu tréningjét elevenítették meg, egy deepfake-művészt pedig leszerződtetett a Lucasfilm, aki feljavította Skywalker arcát.

 

A Disney múlt hónapban beharangozta, hogy egy speciális Disney Galery-epizódot fognak szentelni Mark Hamill tiszteletére, aki részt vett a forgatáson. A Disney Plus augusztusi kínálatának promó videójában egy rövidke, de annál beszédesebb és lényegre törőbb betekintést mutatott meg a jelenet színfalak mögötti momentumairól: az idős Mark Hamill a VI. részben viselt ruhájában tartja a kis Grogut, mellette pedig R2-D2. A különkiadás augusztus 25-én fog érkezni a streaming szolgáltatóra, amiben több kulisszatitok is felfedésre kerül majd.

Mark Hamill Mandalorian

Grogu Mandalorian Season Two

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo