Ő énekel az Ahsoka évadkezdőjének betétdalában

ahsoka_still_sabine.jpg

Múlt héten lezajlott az Ahsoka című sorozat premierje, az ígéretek szerint rögtön egy duplaepizóddal. A sorozat zenéjét A klónok háborúja, a Lázadók, A Rossz Osztag és a Jedihistóriák című animációs sorozatoknál munkálkodó Kevin Kiner szolgáltatja, valamint lánya, Deana Kiner is osztozik a zeneszerzési munkálatokban, aki a Lázadók során már dolgozott együtt apjával.

A szokásos komolyzenei dallamok mellett az első epizódban felcsendült egy kis könnyűzene is, méghozzá Sabine Wren siklós jeleneténél. A Pitchfork egyik interjúja szerint az Illuminati Hotties együttes tagja, Sarah Tudzin énekelte az "Igyah Kah" címre keresztelt dal szövegét, a zenét pedig Kevin Kiner, A mandalóri zenéjén is dolgozó Ludwig Göransson, Deana Kiner, valamint Noah Gorelick (Openheimer, Fekete Párduc 2) hozta össze.

 

Sarah Tudzin úgy kommentálta az esetet, hogy Deana Kinerrel már több éve baráti és munkatársi kapcsolatot ápolt, mikor megkereste őt egy szigorúan titkos Star Wars projekttel, amiben énekelnie kellene egy zenéhez, és örömmel igent mondott. A Los Angeles-i Sarah Tudzin zenei karrierje szerteágazó, olyan nevekkel hozta eddig össze a sors, mint a Coldplay, Lady Gaga, Barbara Streisand, Hamilton The Musical, illetve Porches, Weyes Blood, Amen Dunes, !!!, stb.

Sarah Tudzin Illuminati Hotties

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo