Bemutatkozik a Luke-Lando regény egyik főgonosza

sith_book_cover.jpg

A tengerentúlon június 28-án megjelenő Shadow of the Sith című regénye egy Luke-Lando kalandot mesél el a Skywalker korában elmondottak alapján. Körül-belül 20 évvel járunk A Jedi visszatér után, amikor szóbeszédek kezdenek keringeni a Sithek visszatéréséről az Exegol bolygón. Lando, kinek lányát elrabolták, Luke Skywalkerrel társul, hogy a fenyegető ügy végére járjanak, és az út közben szembe találják magukat a Sith orvgyilkossal, Bestooni Ochival. Adam Christopher a Bizonyos szemszögből első és második részéhez járult hozzá egy-egy novella formájában, legújabb projektjével már egy magasabb szinten próbálja ki magát a szerző, és a gizmodo jóvoltából egy parányi részletet is elolvashatunk a műből, ami azt sugallja, nem Ochi lesz az egyetlen ellenlábasa Luke-nak és Landónak.

A kivonatból nem derül ki a szóban forgó személy kiléte, csupán annyi, hogy egy arany színű szemmel rendelkező női karakterről van szó, de a cikk határozottan állítja, hogy aki olvasta az eddigi kánon Star Wars-regényeket, annak nem fog ismeretlenül hangzani a neve. A részletből annyi derül ki, hogy egy Síremlék nevű helyen, aminek egyáltalán nem tudni a koordinátáit, ez a bizonyos karakter a "jelenben" megérez egy árnyat, ami a leírás alapján Palpatine szelleme lehet, se nem élő, se nem holt, és hangja generációk több ezernyi lelkének agóniáját és jajveszékelését foglalja magában. Később egy helyiségben tér magához, észreveszi, hogy fején kék vér van, majd egy lángokkal megvilágított meteorvas oszlopot pillant meg, ami egy ugyanolyan anyagból készült maszkot rejt. Megint később egy hologramra ébred több rémálom átélése után, az illető egy csuklyás Örök Sith kultista, akihez a következő szavakat intézi: "Mi a parancsod, mesterem?"

 

A részlet mellett egy exkluzív posztert is kaptunk a fenti titokzatos karakterrel, ami a könyv Barnes & Noble limitált kiadásának részét képezi.

Shadow Of The Sith Limited Poster

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo