Hatalmas játékterek lesznek a Star Wars: Outlawsban

sw_outlaws.png

Egy ideje lehetett tudni, hogy a Ubisoft nyílt világú Star Wars-játékon dolgozik, majd nyár elején végre azt is felfedték, hogy a projekt az Outlaws ("Törvényen kívüliek") névre hallgat, és a galaxis alvilágába kalauzol majd el minket. Egy keveset korábban is elárultak róla, ehhez a tudásunkhoz jött most pár új infómorzsa.

Mint arról az IGN beszámolt, Julian Gerighty kreatív direktor egy friss interjúban elárulta, hogy elég nagy bejárható területekre számíthatnak a játékosok: egy-egy bolygó mérete, illetve bejárható területe akkora lesz, mint az Assassin's Creed: Odyssey két–három zónája együttvéve (amik maguk sem voltak kicsik). Gerighty szerint egy-egy ilyen bolygó felfedezése is külön kalandnak fog számítani (akkor is, ha gyors járművekkel vágunk nekik).

Lesznek ugyanakkor megkötések a bolygók felfedezésekor: Gerighty megerősítette, hogy nem lehet majd szabadon röpködni a planéták felett, azaz lesznek kijelölt leszállópályák, amelyeknél kénytelenek leszünk megválni a hajónktól, hogy valamilyen földi járművel vágjunk neki a zónáknak.

A fentieken túl megtudhattuk azt is, hogy ezek a játékterek nem véletlenszerűen generáltak: a fejlesztők dolgoztak rajtuk, nem egy algoritmus generálja azokat. Ennek megfelelően számíthatunk rá, hogy nemcsak egyediek, de látványosak, élvezetesek lesznek.

A várhatóan valamikor 2024-ben megjelenő Star Wars: Outlaws előzetesét ITT nézhetitek meg, a játékmenetből pedig ITT találtok ízelítőt.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 1460x684 A


A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo