Infómorzsák a női főszereplős sorozat alkotójától

leslye_Headland_sw.png

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a már futó The Mandalorian mellett nemcsak egy Cassian Andor- és a Kenobi-sorozatokat tervezik, hanem egy negyedik szériát is, amelyet Leslye Headland (Végtelen matrjoska) készít majd. Erről a projektről eddig annyit lehetett tudni, hogy női főszereplős lesz, és bár konkrétumok továbbra sem derültek ki, azért néhány érdekes dolog nemrég elhangzott vele kapcsolatban.

A napokban Headland egy podcastben beszélt a Star Wars-sorozatáról, és a következőket árulta el:

Azt mondanám, hogy [a széria] ennek az univerzumnak egy olyan részében, az idővonalnak egy olyan pontján játszódik, amelyről keveset tudunk. Ennyit mondhatok! Lesznek benne olyan dolgok, amelyekről eddig nem volt szó a kánonban. Lesznek olyan karakterei, akiket eddig nem ismertünk. Egy, a Star Wars-univerzumot átszelő utazásról fog szólni.


Ezek alapján tehát úgy néz ki, egy olyan sorozatot terveznek, amelyben a galaxis eddig ismeretlen világait járják be a főszereplők, akiknek legalább egy része új karakter lesz. Ami pedig az időbeli elhelyezkedését illeti, az elmondottakból arra lehet következtetni, hogy egy új érát ismerhetünk majd meg a sorozatból. Ha pedig így van, akkor előfordulhat, hogy a múltba ugrunk vissza. Talán a Köztársaság fénykorában játszódik majd a széria?

Forrás: Empire

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo