Ikonikus bolygó is megjelenik A mandalóri 3. évadában

mando_grogu.jpg

E hétvégén zajlik Brazíliában a CCXP rendezvény, ahol több franchise, köztük az Indiana Jones, a Marvel és természetesen a Star Wars is terítéken van, utóbbi esetében egy mandalori trónnal ellátott pavilont is felállítottak a helyszínen. December 1-én A mandalóri harmadik évadának tiszteletére rendezett panel vendége volt a Din Djarint alakító Pedro Pascal, illetve videós összeköttetés segítségével Dave Filoni és Jon Favreau.

A színészek és a showrunnerek megjelenésén kívül a rendezvényen megjelentek közül pár kiválasztott megtekinthetett egy előzetest a harmadik évadból, ami a D23-ason bemutatott videó egyfajta bővített változata volt, és addig nem látott képanyagot is tartalmazott. Az egyik legnagyobb meglepetés egy klasszikus bolygó, a Coruscant volt, ami az előzmény trilógia, előtte pedig az első Thrawn-trilógia egyik különleges helyszíne. Emellett az Erőben egyre jobban elmerülő Grogu is teret kapott a trailerben, illetve Bo-Katan és Din Djarin összetűzése is, ami abból eredt, hogy Din kimaradt a Mandalore bolygón dúló harcokból.

 

Sajnos azonban a korábbi pletykák is beigazolódtak, miszerint csúszni fog a legutóbb februárra meghirdetett premier, viszont szerencsére nem sokkal, március 1-én folytatódik Din Djarin és Grogu kalandja. Az előzmény trilógia éreztetett reneszánsza ellenére meglepő, hogy A mandalóriban láthatjuk ismét a Coruscantot, ami az endori csata után elvesztette főbolygó pozícióját, helyette Mon Mothma szülőhazája, a Chandila, majd később a Hosnian Prime lett az Új Köztársaság központi világa.

Mandalorians1

Mandalorian S3

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo