Helyzetjelentés a Star Wars: Eclipse játékról

star_wars_eclipse_droid.png

Még 2021-ben jelentették be, hogy készülőben van egy, a Köztársaság Fénykorában játszódó videójáték, a Star Wars: Eclipse a Quantic Dream stúdiónál. Tavaly aztán már arról számoltak be, hogy a fejlesztés eléggé elhúzódhat, és akár 2028-ig is várhatunk a megjelenésre. A projektről egy ideje új infó vagy hír nem érkezett, de egy friss riportban kaptunk egy helyzetjelentést róla.

A kulisszák mögé bepillantó videóban azt a felszerelést lehet látni, amit arra használnak, hogy a hús-vér színészek mozdulatait digitálisan újrakreálják, a megszólaló társ elnök-vezérigazgató, Guillaume de Fondaumière pedig arról beszél, hogy "nagyon-nagyon jól halad" a munka a játékkal. Ez alapján tehát a projekt továbbra is készülőben, bár azt továbbra sem közölték hivatalosan, hogy milyen megjelenési dátumot céloznának meg (illetve érdemes hozzátenni, hogy itt a cég nyilatkozatáról van szó, ami talán kicsit jobb fényben akarja feltüntetni a dolgokat, mint ahogy valóban állnak; egyelőre más forrásból megerősítés és cáfolat sem érkezett).

Egyelőre csak egy rövid előzetest láthattunk az Eclipse-hez, amiben nem volt utalás a történetre, de korábbi pletykák alapján a játék egy új területen, a Zaraan birodalomban játszódik majd (ez új adalék lesz a Star Wars-univerzumhoz), hőséről és sztorijáról is kiszivárgott egy-két dolog, ezeket ebben a cikkünkben olvashatjátok.

Hagyatek Banner Uj 2000x1000 A

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo