Előrendelhető képregények: A szökés, Kanan és A Köztársaság kora

age-of-republis-heroes.png

Előrendelhető a Szukitsnál a Marvel-féle fő Star Wars-képregénysorozat 10. kötete, valamint a Kanan-képregény újabb füzete és A Köztársaság kora-széria két része is. (A leírásaikat és a megjelenésükkel kapcsolatos információkat a folytatásban olvashatjátok!)

Nyek

Jody Houser, Marc Guggenheim: A Köztársaság kora: Hősök

Qui-gon Jinn egy különös bolygóra utazik, ahol megkísérti a Sötét Oldal – vajon képes lesz a Jedi mester ellenállni a delejes csábításnak? Yoda javaslatára Obi-wan Kenobi magával viszi fiatal padavanját egy veszélyes küldetésre, amelyre a fiú még nem áll készen. Anakin fontos csapást mér a szeparatista erőkre, mestere mégis bizonytalan a jövőjét illetően... Padmé Amidala titokban hagyja el a Coruscant bolygót, hogy rávegyen egy bolygórendszert a Köztársasághoz való csatlakozásra – ám a diplomáciai tárgyalás életre-halálra szóló harccá fajul.

Jody Houser: A Köztársaság kora: Gonosztevők

A sötét harag által tüzelt Darth Maul a Coruscanton rejtőzik, várva a megfelelő pillanatot, hogy lesújthasson a gyűlölt ellenségre. Dooku gróf szövetséget köt Darth Sidious Sith mesterrel, miközben Grievous tábornok Jedikre vadászik egy távoli bolygón. A galaxis leghíresebb fejvadásza, Jango Fett pedig, miután elmenekült a Kamino bolygóról, alámerül a bűnözők és gyilkosok világába, hogy fia, Boba Fett megfelelő kiképzést kaphasson... Ez a kötet a Köztársaság korának leghatalmasabb gonosztevőiről szól; olyan történeteket tár elénk, amelyekben megmutatkozik a Sithek és csatlósaik valódi ereje, gátlástalansága és céltudatossága.

A két kötet várható megjelenése: 2019. október 16.
Megrendelhetőek külön-külön és együtt is.

Greg Weisman: Kanan: Első vér

Kanan padavan Depa Billaba Jedi mester oldalán harcol a klónháborúban! A klónháborúban megváltozik a Jedik szerepe, így Depa Billaba és tanítványa, Caleb Dume is klóncsapatok parancsnokaként harcol. Az ifjú padavan és mestere a Mygeeto bolygón csap össze a szeparatista droidsereggel, amelyet Grievous tábornok vezet. A Jedi lovagokkal szemben engesztelhetetlen gyűlöletet érző kiborg már jó néhány fénykardot begyűjtött legyőzött ellenfeleitől – ez alkalommal Kanan és Depa Billaba fegyverét szeretné megkaparintani!

Várható megjelenés: 2019. november 13.
Itt lehet előrendelni: Kanan: Első vér

Kieron Gillen: Star Wars: A szökés
(A gyűjtemény a Marvel Star Wars-sorozatának 56-61. számát tartalmazza)

A Birodalom súlyos csapást mért a felkelőkre – de mi lesz a túlélők sorsa? Trios királynő árulását követően a Birodalmi Csillagflotta elsöprő erejű támadást indított a lázadók ellen. A katasztrofális következményekkel járó űrcsatában a felkelők hadereje felmorzsolódott, a túlélők pedig menekülni kényszerültek. Luke, Leia és Han a galaxis egy távoli zugában próbálnak elrejtőzni a birodalom kémei elől. Igyekeznek kapcsolatba lépni a felkelők flottájának szétszóródott maradványaival, de váratlanul régi ellenségek bukkannak fel, és búvóhelyük csapdává válik.

Várható megjelenés: 2019. november 13.
Itt lehet előrendelni: Star Wars: A szökés

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo