Ismerősök a láthatáron? Új pletykák a Kenobi-szériáról

kenobi_mcgregor.png

A napokban több híresztelés is felröppent Obi-Wan saját sorozatának szereplőiről – lehetséges spoilerek a folytatásban!

Nemrég számoltuk be arról, hogy egy pletyka szerint legalább egy, Kenobi után kutató Inkvizítor fel fog tűnni a szériában, és várhatóan össze is csap a Jedivel. Egy újabb hír szerint pedig állítólag egy ismerős fog visszatérni: a Lázadókban megismert Ötödik Fivér, akit a Halálos iramban-filmek színésze, Sung Kang fog alakítani.

Maga Sung Kang is szivárogtatott egyébként, mivel elkottyantotta, hogy több Jedi is feltűnik majd a sorozatban, de hogy ki lehet majd a másik Jedi a címszereplőn kívül, azt már persze nem árulta el. Lehet egy új karakter, hiszen az egyik színésznő már elhintette, hogy ő fénykardozni fog; de akár visszatérő is, mint például Qui-Gon (Liam Neeson ugyan tagadta, hogy feltűnik a sorozatban, de hát az ilyen nyilatkozatokat persze fenntartásokkal kezelhetjük.)

Egy másik pletyka pedig arról szól, hogy a sorozatban láthatjuk majd a fiatal Leiát, és állítólag már meg is van, ki fogja játszani: a Madarak a dobozban és a Mindenkiből lehet hős című filmekből ismert Vivien Lyra Blair. (Korábban már felmerült, hogy Obi-Wan szinte biztosan elhagyja a Tatooine-t, ami pedig magyarázhatja, hogyan hozzák be Luke ikertestvérét a sztoriba.)

Vivien Lyra Blair Leia Sung Kang Fifth Brother Copertina

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo