Visszatérhet Iden Versio?

iden_.jpg

A Battlefront II. hősnője, Iden Versio jelen volt a nem sokkal A Jedi visszatér után játszódó jakkui csatában, és azt is tudjuk, mi történt vele Az ébredő Erő és Az utolsó Jedik idején. De hogy a két filmtrilógia közt eltelt években mit csinált, az még egyelőre nem derült ki. Lehetséges azonban, hogy hamarosan ezt is megtudhatjuk - legalábbis a karakter megformálója, Janina Gavankar erre tett utaló megjegyzést tett a Twitteren.

A színésznő arra a rajongói kérdésre, hogy mit csinált Iden a The Mandalorian idején, azt írta: "Mitch Dyer, Walt Williams, meg akarjátok velük osztani?" (Dyer és Willimas a Battlefront II. és a Star Wars: Squadrons írói). Mindkét író reagált is. "Akár mandalóri vagy, akár ranger, nem lehet jobb társad, mint Iden Versio" - írta Williams (elég nyilvánvaló utalást téve az egyik The Mandalorian-spinoff, a Rangers of the New Republic címére). Míg Dyer így fogalmazott: "A The Mandalorian idején Iden Versio egykori lázadó, a különleges erők veteránja, háborús hős, házas, Shriv barátja, hamarosab anyává válik és kész új kalandokra. Ezt azoknak írom, akiket érdekel, mit csinál. Azt tudom, hogy engem igen".

Ez egyrészt jelentheti, hogy Gavankar cameózni fog valamelyik sorozatban, de akár azt is, hogy egy új játékban tér vissza. A közelmúltban ugyanis ő és a Battlefront II. más szereplői újra stúdióba vonultak. Nagyon úgy néz ki tehát, hogy Iden hamarosan visszatér.

Forrás: StarWarsNewsNet

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo