Vad pletykák az Ahsokáról és a Skeleton Crewról

ahsoka_mando.jpg

Korábban Jon Favreau és Dave Filoni elhintették, hogy további átfedések lehetnek a Star Wars-sorozatok között, nemrég egy videóban A mandalóri és a Jude Law főszereplésével fémjelzett Skeleton Crew szériák közti kapcsolódásokat pedzegette. A Making Star Wars most egy elég vaskos pletykacsokorral jött elő, mégpedig az Ahsoka és a Skeleton Crew kapcsán, miszerint a két sorozat egész érdekes módon fog érintkezni egymással. Figyelem, a továbbiakban spoilerek olvashatók!

 A nem hivatalos források szerint az Ahsoka egy másik galaxisban, vagy a bejáratott univerzum egy olyan távoli részében játszódik, ahol eddig sosem jártunk, tehát az ismert kánonban ez egy felfedezetlen terület. Ráadásul a pletyka azt is sugallja, hogy ezen a helyen az Erőre másképp tekintenek és másképp van kezelve, illetve bizonyos Erő-használók innen származnak. Ezek a bizonyos Erő-használók feltehetőleg éjnővérek, egyiküket pedig Ivanna Sakhno alakítja.

 

A Making Star Wars jelentése szerint A mandalóri második évadában látott Magisztrátusnak, akivel Ahsoka megütközött, van kapcsolata ezzel a határon túli területtel, és Thrawn és Ezra ide keveredett a Lázadók évadzárója következtével, és Thrawn azóta is itt tartózkodik. A chiss éppen innen készül visszatérni olyan szövetségesekkel, akik "varázslatot" alkalmaznak, de ezek a támogatók lehetnek egy élőhalott sereg is. Az oldalnak arról is vannak infói, hogy valójában Lars Mikkelsen alakítja a főadmirálist, aki az animációs sorozatban kölcsönözte a hangját, ismételten megerősítve a korábbi szóbeszédeket.

 

A Skeleton Crew sorozat terén arra számíthatunk, hogy ugyanazon a határon túli területen fog mozogni, ahol az Ahsoka is. (Ugye a hivatalos beharangozás szerint a Skeleton Crew olyan elveszett gyerekekről szól, akik keresik a hazautat.) Ennek alapján elképzelhető, hogy maga a togruta is tiszteletét teszi a sorozatban, ehhez pedig külön érdekesség, hogy mindkét sorozatot a Manhattan Beach Studiosnál forgatták.

 

Mindent összegezve elöljáróban akár arról is szólhat az Ahsoka, hogy Thrawn egy új hadsereggel éppen visszatérni készül az ismert galaxisba, viszont mivel az Új Köztársaság haderejének 90 százalékát felszámolta, az állam védtelenül marad a támadással szemben. Ezért Ahsokáékra, és/vagy a mandaloriakra hárul a feladat, hogy megmentsék a galaxist. Még egyszer jelezzük, hogy bár a Making Star Wars egyes pletykái több ízben is igaznak bizonyultak a múltban, érdemes feltételes módban kezelni a fentieknél leírtakat.

 

Végezetül íme néhány újabb lesifotó a Skeleton Crew forgatási díszleteiről:

Skeleton Crew 0

Skeleton Crew 1

Skeleton Crew 2

Skeleton Crew 3

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo