Új megjelenést álmodott Jar Jarnak egy művész

darth_jar_jar_sw.png

Jar Jar Binks karaktere máig az egyik legmegosztóbb Star Wars-elem a rajongók körében. A gungan a Baljós árnyak óta nagy vargabetűt járt be a kánonban, kitaszítottból lett hős, majd szenátor, és végül a galaxis lakói ismét kirekesztették a Galaktikus Birodalom hatalomra jutásában betöltött szerepe miatt, és az Utóhatás-könyvtrilógia szerint gyerekeket szórakoztató, hajléktalan bohócként kereste a kenyerét az Endor után a Naboon. Jar Jart Ahmed Best alakította, akit szerepéért támadtak, de ma már a Star Wars-család megbecsült tagjának számít, legutóbb a Jedi Temple Challenge vetélkedő műsor vezetője volt.

A kétbalkezes, ám jó szándékú gungannel kapcsolatban vicces fan teóriák is szárnyra kaptak az elmúlt években, miszerint alkalmatlan viselkedése csupán egy megtévesztés, és nem hogy egy Sith-nagyúr rejlik az álca mögött a szemei miatt, hanem magát Palpatine-t is ő irányította a háttérből, és valóján ő az a bizonyos baljós árny. Valamint ehhez hozzájön a felvetés, hogy leplezett szándékkal juttatta hatalomra A klónok támadásában Sidioust.

 

A napokban egy újabb rajongói elképzelés született vele kapcsolatban. Kevin Cassidy senior karakterművész eljátszott egy "realisztikusabb" és darkosabb, Sith verziónak a gondolatával, amit az Instagramján osztott meg. Darth Jar Jar azonban nem az első Star Wars-os munkája, ugyanis több karakter horroros változatát is megalkotta már.

Evil Jar Jar 1

Evil Jar Jar 2

Kevin Cassidy

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo