Új képek és infók a Solóról

Millennium_Lando.jpg

Az Empire magazinnak hála kaptunk két új képet a Han Solo mozifilmből. Ezek mellett a folytatásban olvashattok az Ezeréves Sólyom kinézetének változásáról, illetve még egy fontos dologról a filmmel kapcsolatban.

Empire June Sub Cover


Az első kép annyira nem számít különlegesnek, hiszen az előzetesekben is látott jelenetet láthatunk rajta:

Empire Solo Pic Hansolo 041618

A másik kép érdekessége, hogy ez a első hivatalosan közölt fotó a Paul Bettany alakította Dryden Vos nevű gengszterről. A háttérben ráadásul egy mandalóri páncélt viselő személy áll:

Empire Solo Pic Drydenvos 041618

Ami a Sólymot illeti, Pablo Hidalgo arra a kérdésre, hogy miért nézhet ki A Sith-ek bosszújában a hajó úgy, ahogyan az eredeti trilógiában megszoktuk, hogyha a Solóban egészen más a megjelenése, azt válaszolta: ez az új kinézet Lando ízlését tükrözi, aki tehát a saját elképzelései szerint átalakította, egyedivé tette.

Ron Howard rendező pedig egy szintén nagyon fontos dolgot árult el: ugyanis amikor egy rajongó a Twitteren azt írta, hogy ő igazából a Jedik és a Sith-ek miatt szereti a Csillagok háborúját, a direktor azt válaszolta, hogy ő sem fog csalódni! Ezek szerint tehát az Erő valamilyen formában jelen lesz a filmben.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo