Úgy tűnik, folytatódik a Jedi: Fallen Order

fallenorder_cov.png

Az IGN információira hivatkozva az Electronic Arts elnök-vezérigazgatója, Andrew Wilson szerint a Jedi: Fallen Order játék csupán egy első lépés volt egy új franchise-nál, ami azt sejteti többek között, hogy érkezik a játék második része. Wilson egy évértékelőn azt mondta, hogy a Jedi: Fallen Order “az első név egy teljesen új franshise terén”, és ez az első bejelentés arról, hogy nem ragad meg egy szinten a történet. Ám a franchise szó ennél többet is sejthet, elképzelhető, hogy egy másik Jedi kalandját vihetjük végig, nem pedig Calék történetének folytatását, amit a játék címében rejlő Jedi szó sugallhat.

 

Ez nem is annyira meglepő, mivel a Jedi: Fallen Order a kritikusaknál és a bevételeknél is egyértelmű sikert könyvelhetett el. Egy tavalyi befektetői megbeszélésen a pénzügyi igazgató Blake Jorgensen nyilatkozta, hogy a játék jelentősen meghaladta elvárásaikat, hiszen 10 millió példányt adtak el addigra a remélt 6-8 milliót túllépően, és a The NDP Group piackutató vállalat szerint a Fallen Order december legkapósabb, míg az egész évben a hatodik legkelendőbb játéka volt.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo