The Bad Batch: Új előzetes érkezett

star_wars_the_bad_batch_trailer_highlights_TALL_39t7a6w5a56l2_.jpg

Május 4-én fog debütálni A klónok háborúja spin-off sorozatának betudható The Bad Batch, ami a 7. évadban feltűnő 99-es különleges klón egység tagjainak napjait követ majd nyomon. Korábban már leadtak egy látványos előzetest, de most, hogy vészesen közeledik a Star Wars-nap, újabb kedvcsináló összeállítással leptek meg minket az illetékesek. Mindenek előtt új és remek információ, hogy május 4-én egy 70 perces pilot epizóddal fog nyitni a sorozat, majd május 7-étől minden pénteken 1-1 rész fog következni a Disney+ streaming szolgáltatón.

 

Jelen előzetesből kiderül, hogy Tarkin mialatt dicséri a képességeit, ugyanakkor aggódik a klónok engedetlensége és hűsége miatt. A trailer végén pedig ő maga mondja ki, hogy a Bad Batch mostantól fogva a Birodalom ellensége, tehát az ő túlélésük forog majd kockán a sötét korszak kezdetén. Szintén információ, hogy a csapat összetalálkozik egy gyerekkel a Kamino bolygón, aki a jelek és képsorok szerint velük fog tartani a kalandok során, hasonlóan ahhoz, ahogy Ezra összeismerkedett a Szellem legénységével a Lázadókban. Emellett ismerős karakterek is visszaköszönnek a látványos előzetesben: az első összeállításból már megtudhattuk, hogy a The Mandalorianban debütált Fennc Shand (Ming-Na Wen szinkronjával) fel fog tűnni, viszont rajta kívül Saw Gerrera is tiszteletét fogja tenni a szériában, azonban hangját nem Forest Whitaker fogja kölcsönözni, hanem A klónok háborújában megszokott Andrew Kishino.

A The Bad Batch felelős producerei Dave Filoni (The Mandalorian, A klónok háborúja), Athena Portillo (A klónok háborúja, Lázadók), Brad Rau (Lázadók, Ellenállás) és Jennifer Corbett (Ellenállás, NCIS) lesznek, a felelős társproducer pedig Carrie Beck (The Mandalorian, Lázadók), a producer pedig Josh Rimes (Ellenállás). Rau a felelős rendezői, illetve Corbett a fő írói posztot is be fogja tölteni.

Bad Batch Plakat

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo