Skywalker kora: Sok karakterfotó és egy új infó érkezett

rise_of_skywalker_promo_.png

Új képek érkeztek a IX. rész főszereplőjéről, köztük az első fotó Dominic Monaghan egyelőre ismeretlen nevű karakteréről, valamint a nemrég LEGO-figuraként már megismert Boolióról. Emellett két újabb szereplő kilétére derült fény - mindezt a folytatásban találjátok!

Nemrég mi is hírt adtunk róla, hogy egyesek kiszúrták: a filmet felvezető Resistance Reborn című regény spanyol borítóján az angol verziótól eltérően szerepelt Wedge is, és úgy tűnik, hogy a karakter a Skywalker-saga utolsó részében is visszatér majd, ugyanis a Rebel Force Radio állítása szerint az őt alakító Denis Lawson képviselője azt nyilatkozta, hogy a színész benne lesz a Skywalker korában.

Emellett a többi között jött egy fotó egy mon calamari karakterről is, aki valószínűleg Ackbar fia lesz - ugyanis a Star Wars hivatalos oldalán felfedtek pár oldalt a Star Wars: The Rise of Skywalker – Allegiance képregény 2. kötetéből, amelyben Leia az admirális fiát keresi fel (bár egyelőre hivatalosan nem lett megerősítve, hogy ugyanarról a szereplőről van szó).

skywalker-kora-rey-kylo-.png
Poe
Dio
Karakterek1
Karakterek2
Lovagok2
Lovagok1
Troopers
Moncala
Rose
skywalker-kora-boolio-.png

Forrás: io9 / comicbook.com / comicbookmovie.com / starwars.com

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo