Segédlet a Köztársaság Fénykora karaktereihez

highrepublic_cover.png

Pár nap és elstartol a Köztársaság Fénykora projekt könyves és képregényes szekciója, ami rengeteg új karaktert fog bevezetni a Star Wars kánonba. A nevek sokasága lehet az elején picit tömény és nehezen összeegyeztethető lesz az olvasóközönségnek, ezért a Star Wars LibriComics volt olyan előzékeny, hogy készített egy infografikus ábrát a fontosabb szereplőkről, akik tiszteletét fogják tenni a projekt különböző műveiben, valamint az azok rangjairól, fénykardszíneiről és kapcsolataikról más karakterekkel.

A Köztársaság Fénykora január 5-én indul Charles Soule (Obi-van és Anakin, Vader) Light of the Jedi című könyvével, szintén ezen a napon Justina Ireland (Spark of the Resistance) A Test of Courage című ifjúsági művével, majd 1 nappal később a Marvel-féle felnőtt képregénysorozat első száma debütál. Február 2-án bővül a felhozatal Claudia Gray (Vérvonal, Elveszett csillagok) Into the Dark című ifjúsági művével, és február 21-én az ifjúsági The High Republic Adventures képregénysorozat veszi kezdetét. Ezen első hullám Jedijei szerepelnek az információs rajzon, plusz a Tales from the Galaxy's Edge: Temple of Darkness VR-játék két szereplője. Érdekes megfigyelni, hogy Yarel Proof és Oppo Rancis mesterek is felkerültek a rajzra.

Jedi Of The High Republic Rev2

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo