Revenge of Revan

Revenge_of_Revan.jpg

A minap egy elég érdekes projektre bukkantam. Mint az bizonyára tudjátok, jó pár hónapja megjelent egy patch a Knights of The Old Republic 2-höz, mely egyrészt javít a játék élményen, másrészt támogatja a rajongói modokat és a HD textúrákat. Nos, örömömre szolgál bemutatni nektek, a Revenge of Revan (RoR) modot, mely a KOTOR 2 sztori alapú rajongói folytatása. A készítők elmondása alapján a mod nem ütközik a KOTOR és TOR játékokkal de a Revan könyvvel sem. Csakúgy, mint az első két részben, itt is a döntéseink és saját akaratunk szerint alakul a végkifejlet, de nem tér el nagy mértékben a jól ismert történettől. 


A közel 30 fős gárda teljes odaadását és professzionalizmusát tükrözi, hogy a modhoz külön szinkronhangokat vettek fel, és eredeti zenével rendelkezik, melyet Paige Lehnert komponál. A már amúgy sem rövid játékmenet tovább bővül új helyszínekkel (Coruscant, Corellia), karakterekkel (Bastila is visszatér), tárgyakkal és remélhetőleg egy csodálatos történettel. Apróság csupán, de a mod megengedi, hogy ne csak emberrel játszd a játékot. Több különböző idegen faj közül lehet majd választani a karaktered kiválasztásakor. 


Sajnos a mod egyelőre csak demo formában érhető el, mely körülbelül 2 óra játékmenetet takar. A készítők Youtubecsatornáján, weboldalán további érdekes részletekre bukkanhattok. 

 

A Szerzőről

Béreslegény

Béreslegény

"Apathy is death" - The Sith Lords
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo