Qui-Gon Jinn visszatérését rebesgetik

quigon_pic_.jpg

A májusban induló Obi-Wan Kenobi sorozattal kapcsolatban valószínűleg a legtöbb rajongó elvárja, hogy valamilyen formában feltűnjön benne a főszereplő egykori mestere, Qui-Gon Jinn is. Nem véletlen, hogy a szériára való várakozás közepette újra és újra előjön a téma. Mi is foglalkoztunk már vele többször is.

Tavaly év elején írtuk meg, hogy a Qui-Gont alakító Liam Neeson egy interjúban elmondta, hogy ő nagyon szívesen visszatérne régi szerepében, néhány hónappal később azonban úgy nyilatkozott: nem keresték meg a Kenobi-sorozat kapcsán. Azt persze tudjuk, hogy a Star Waars-projektek körüli titkolózási mánia miatt nem feltétlenül kell elhinni ezt a színésznek. Már csak azért is kételkedhetünk Neeson szavaiban, mert időközben megjelent egy Star Wars-könyv, amelyben leírják, hogy Obi-Wan nagyjából 10 év alatt tanult meg halott mesterével kapcsolatba lépni az Erőn keresztül – márpedig a Kenobi-széria is éppen egy évtizeddel A Sith-ek bosszúja után játszódik, amelynek a végén Yoda elárulta Obi-Wannak, hogy van mód a Qui-Gonnal való érintkezésre.

Most pedig két különböző Star Wars-témájú oldal is azt állítja, hogy értesüléseik szerint Qui-Gon biztosan szerepel majd a következő élőszereplős Star Wars-sorozatban. Az egyik portál azt is tudni véli, hogy nem csak Liam Neeson hangját halljuk majd, hanem látni is fogjuk a halott Jedit Erő-szellemként. Ezzel tehát Obi-Wan mestere is felkerült azoknak az ismerős Star Wars-karaktereknek a listájára, akiknek a visszatérésére számíthatunk.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo