Próbáld ki magad flottaparancsnokként!

Star_Wars_Armada_Star_destroyer_cover_photo.jpg

Itt a lehetőség, hogy taktikai tudásodat a játéktáblán is kamatoztasd, méghozzá az egyik legnépszerűbb Star Wars-témájú társas, az Armada terén. A Star Wars Armada: Magyarország 2022. szeptember 7-én, 16:00 órai kezdettel kezdő játékos- és bemutatónapot tart a HammerTime Cafe-ban (1091 Budapest, Üllői út 111.). A szervező pontos programleírása

Ajánljuk mindazoknak, akik még csak szemezgettek a játékkal, de nem merték kipróbálni vagy megvették azonban csak néhány fordulót sikerült megtenni vele és kérdéseik vannak.

Ezen felül várunk mindenkit szeretettel, aki kipróbálná, játszana vele, tesztelné vagy egyszerűen szívesen venne részt egy könnyed, jó hangulatú játékban.

Ha nincsenek hajóid, ne rettentsen vissza, mert meg tudjuk oldani. Itt lesz esélyed kipróbálni általunk hozott különböző frakciók flottáit, de ha van saját flottád akkor ne habozz elhozni azt.

Alapvetően 200-300 pontos játékokat tervezünk, hogy valóban az alapoktól tudjuk indítani számotokra.

A Star Wars: Armada egy 2015-ben megjelent, azóta több kiegészítő kiadáson is átesett, kétszemélyes stratégiai társasjáték, amiben a Lázadó/Birodalmi flottát irányítva kell csatát nyerni a másik fél ellen. Bonyolultsága miatt 14 éves kortól ajánlott. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a szimuláció, a kockadobás, a megtervezett körök/akcók és a critical hits and failures mechanizmusokra.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo