Pletyka: ilyen gonosz tűnhet fel a Kenobi-sorozatban

obi-wan-kenobi-ewan-mcgregor.jpg

Készül a 2022-re tervezett Obi-Wan Kenobi széria a Disney+ streaming szolgáltatóra. Ewan McGregorról és több statisztáról nemrégiben készítettek lesifotókat, ami azt sugallja, hogy erősen jelen fog lenni a Birodalom a projektben. A Making Star Wars főszerkesztője, Jason Ward több belsős információval szolgáltatott a Kenobi sorozattal kapcsolatban. (Lehetséges spoilerek a folytatásban!)

A forrásának védelme érdekében Ward nem mondhatott sokat, de azt elárulta, hogy míg javarészt a Tatuinon játszódik majd, szinte egészen biztos, hogy a címszereplő el fogja hagyni a bolygót. Valamint Obi-Wan legalább egyszer össze fog csapni egy inkvizítorral, és a Birodalmi Inkvizíció célkeresztjébe kerül legalább egy epizód erejéig, akik az öregedő Benre vadásznak. Azt viszont nem tudta, hogy ez a sorozaton végig átívelő történetszál lesz-e. Továbbá amellett sem tudott dönteni, hogy új, vagy ismert inkvizítorról lehet szó.

 

A szereplőgárda egyik tagja, Moses Ingram már ejtett el utalásokat karakterének jellegéről és videó is készült arról, hogy fénykarddal gyakorol, ennek fényében lehet ő lesz az állítólagos Jedi-vadász.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo