Nyitott világú Star Wars-játék van készülőben

star_wars_game_open.jpg

Pár napja érkezett a bejelentés, hogy a Lucasfilm Games szárnya és neve alatt fognak kijönni a jövőben a Star Wars-játékok. Tegnap pedig a Wired hozta le, hogy az Ubisoft Massive (amely cégnek a The Divisiont is köszönhetjük) egy sztori-központú, nyitott világú játékot fog elénk tárni, minek kreatív igazgatója az a Julian Gerighty lesz, aki a The Division 2 és a The Crew projekteket felügyelte. A Wired szerint a játék az Ubisoft Massive-féle Snowdrop motorját fogja felhasználni, ahogy azt tették a The Division 2 esetében, ám arról még szólt fáma, a Star Wars galaxisának mely szegletében és idejében fog játszódni a történet. A Ubisoft elnök-vezérigazgatója, Yves Guillemot elmondta, hogy ez az eredeti Star Wars-kaland más lesz mindentől, mint amivel eddig foglalkoztak.

A cikkben az EA sorsára is kitértek, amiben nyilatkozták, hogy a játékcég egy igazán stratégiai és jelentős partnere lesz a jövőben is a Lucasfilm Games számára, azonban szeretnének lehetőséget és teret hagyni másoknak is. Mindezek mellett egy másik, ugyan nem Star Wars, de Lucasfilm témájú projektről is lerántották a leplet: a Bethesda-féle Machine Games egy Indiana Jones-játékon dolgozik a Lucasfilm Games keretében.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo