Mi a helyzet az EA-vel a Star Wars játékfronton?

298_2983992_star_wars_battlefront_2_clone_commando.jpg

Habár az EA játéklicensze 2023-ban lejár, a több játékcéget alkalmazó Lucasfilm Games a bejelentéskor megerősítette, hogy terveznek még együtt dolgozni a vállalattal a jövőben. Az Electronic Arts több Star Wars-játékot dobott piacra az utóbbi években, a Battlefront első és második részét, a nagy sikernek örvendő Jedi: Fallen Ordert és a Squadrons pilótajátékot. Az idei EA Play Live nevű rendezvény miatt sokan számítanak bejelentésre, hogy valamilyen készülő Star Wars-játékról lerántsák a leplet, például a már majdnem hivatalos Fallen Order 2-ről. Az EA az alábbi Twitter-posztban világosította fel a várakozókat: 

Nem fogunk bemutatni semmilyen Star Wars-játékot a július 22-én tartandó EA Play Live-on… de jövőre egy közös ünnepség keretein belül megosztjuk veletek elképzeléseinket a messzi-messzi galaxissal kapcsolatban!


Tehát idén nem, hanem jövőre várható nagy bejelentés a tervekről, ami 2023-ban akár meg is valósulhat. Ez lehet a Fallen Order folytatása, a pletykált Battlefront III, vagy egy egészen új projekt is.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo