Megerősítették: ez a színésznő szerepel az Ahsokában

mary_elizabeth_winstead_dejar_actuacion.jpg

Javában zajlik az Obi-Wan Kenobi sorozat promózása, ami jövő héten debütál dupla epizóddal a Disney Plus streaming szolgáltatón. Ennek apropójából Ewan McGregor legutóbb a Vanity Fairnek nyilatkozott, minek keretén belül egy új, már korábban hírbe hozott színésznő nevéről rántotta le a leplet, aki bemutatkozik majd a messzi-messzi galaxisban. Azonban az illető nem a remete szakállas Jedi-mester szériájához, hanem az Ahsokához kötődik.

 

McGregor felfedte, hogy élettársa, Mary Elizabeth Winstead (Scott Pilgrim a világ ellen, Ragadozó madarak, Grindhouse) az Ahsoka sorozatban lesz benne, de szerepét nem részletezte, csak azt, hogy nemsokára kezdődik az ő részéről a forgatás. Winsteadről korábban már a The Hollywood Reporter cikkezett pletykaszinten, hogy fel fog tűnni az Ahsokában. Eddigi ismereteink szerint Rosario Dawson mellett még Hayden Christensen, Natasha Liu Borddizzo és Ivanna Sakhno is ott van a szereplőgárda között.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo