Még nem dőlt el, mikor jön Rian Johnson trilógiája

rian_johnson_sw.png

Még Az utolsó Jedik premierje előtt bejelentették, hogy író-rendezője, Rian Johnson egy Star Wars-trilógiát fog csinálni, új, a Skywalker-sagától elkülönülő sztorival. Azonban újabb fejlemények azóta sincsenek, ami miatt természetesen a legtöbben arra következtettek, hogy a VIII. rész vegyes rajongói fogadtatása miatt a Lucasfilm talán lefújja a projektet.

Johnson azóta már többször is cáfolta, hogy így lenne, és megerősített, hogy továbbra is tervben van a spinoff-trilógiája. Egy újabb interjúban is elmondta, hogy továbbra is tervben vannak ezek a filmek a Lucasfilmnél, de egyelőre még nem tudták kitalálni, hogyan legyenek ütemezve - úgyhogy az is lehet, hogy ő még előtte leforgat egy másik saját filmet, mielőtt visszatérne a Star Warshoz.

A Lucasfilm és a Disney a Solo gyenge teljesítményének hatására határozott úgy, hogy újratervez. Egyik fontos döntésük, hogy lassítanak a Star Wars-filmek megjelentetésével - a Skywalker-saga idén érkező záróepizódja után három évig nem is jön új mozifilm. 2022-ben a Trónok harca alkotói, David Benioff és D.B. Weiss repítenek el minket a messzi-messzi galaxisba a tervezett trilógiájuk első darabjával, amelynek folytatásai elvileg 2024-ben és 2026-ban jönnek ki. Rian Johnson trilógiáját viszont még azelőtt jelentették be, hogy a lassítás mellett döntöttek, úgyhogy valószínűleg ezért halad nagyon lassan az újratervezés.

Forrás: StarWarsNewsNet

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo