Maul a Kenobi-sorozatban?

maul_solo.jpg

Darth Maul - vagy egy bizonyos ponton túl csak simán Maul - 1999 óta része a Star Wars univerzumának a Baljós árnyak bemutatásával. A közönségkedvenccé vált Sith karakter ikonikussága túl nagy volt ahhoz, hogy derékba tört karrierje a nabooi csatával véget érjen, ezért A klónok háborújában visszahozták, majd a Lázadókban lezárták pályafutását, akit régi ellenfele győzött le végérvényesen.

A napokban a Mault testileg eljátszó Ray Park sejtelmes, színfalak mögötti képeket osztott meg az Instagram oldalán, amik még a Solo: Egy Star Wars-történet készítésekor készültek, viszont az egyiknél megjegyzésben megemlítette a Tatuint. Ez akár utalás is lehet az Obi-Wan Kenobi sorozatra, minek forgatása Los Angelesben kezdődik tavasszal. Az Obi-Wan Kenobi 10 évvel A Sith-ek bosszúja eseményei után veszi fel a fonalat, és a kánon szerint Maul itt még a Vörös Hajnal szindikátus vezetője lehet, Qi'rával az oldalán, így ezzel az elmélettel még Emilia Clarke feltűnése sem kizárt. Bár ha nem is pont ez lesz a forgatókönyv a karakterrel kapcsolatban (ha egyáltalán számolnak vele), a dathomiri zabrak flashback jelenetben még felhasználható.

 

Az Obi-Wan Kenobi sorozatban biztosan visszatér a főszereplő Ewan McGregor, illetve Hayden Christensen Darth Vader szerepében, mellesleg a Qui-Gon Jinn-t alakító Liam Neeson is örömmel bújna ismét Obi-Wan mesterének bőrébe.

Maul Ray Park

Maul Ray Park2

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo