LEGO-mobiljátékot kapunk jövőre

lego-battles-tall-final.jpg

2020 folyamán egy új mobil játék kerül a piacra, mégpedig egy LEGO-játék, ami a LEGO Star Wars Battles nevet fogja viselni. A játékosok versenyszerűen harcolhatnak, karaktereket gyűjthetnek és tornyokat építhetnek a megszokott LEGO-s hangulattal és humorral. A LEGO Star Wars karaktereit valós idejű multiplayer egymás elleni csatákba vonultathatjuk az ikonikus helyszíneken a galaxisban, köztük először a Scarif bolygón egy LEGO-játékban.

 

Az ütközetekhez lehetőség nyílik összegyűjteni és fejleszteni a filmek és animációs sorozatok által megálmodott karaktereket és járműveket, valamint hadsereget építeni a fény és a sötétség, a különleges képességekkel rendelkező hősök és gonosztevők oldalán, köztük Rey és Kylo Ren IX. részes kinézetükkel, az Első Rend BB-9E droidjával, és a Battlefrontból megismert Shriv nevű duros lázadó katonával. A LEGO tornyok a csatatereken segítségünkre vannak, hogy stratégiailag támadjunk és védekezzünk, valamint területet zsákmányoljunk az ellenség bázisa felé haladva.

 

A LEGO Star Wars Battles 2020-ban az App Store és a Google Play szolgáltatásokon lesz elérhető. Végül, de nem utolsó sorban pár előzetes kép a játékról:


Unleash 
Collect


Build

 
Battle

 
Web 

Forrás: starwars.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo