Kiszivároghatott az új Star Wars-játék

sw_squadrons_banner.jpg

Már jó ideje, pár hónapja köztudatban vannak a Star Wars: Maverick névre hallgató projektet körbeölelő pletykák, amire botok segítségével a Playstation Network Store-on találtak rá, és elvileg az EA-től érkezne. Most az Xbox honlapján szintén kiszivárgott egy Star Wars: Squadrons nevezetű projekt "Pilots Wanted" (Pilóták kerestetnek) alcímmel, ami feltehetőleg az EA céghez köthető Motive Studio fejlesztő gárdájának munkája, és a cég szintén a Battlefront II egyjátékos kampánya mögött állt. A kép mellett egy "előrendelhető" gomb található, amire rákattintva egy sérült linkre vezet.

Sw Squadron2

 

Talán egy, a Rogue Squadron- és Starfighter-sorozatokhoz hasonló új pilótás játékkal örvendeztetnek meg minket a közeljövőben? Mindenesetre erre június 18-án derülhet fény, amikor is az EA Play Live esemény fog lezajlani, és remélhetőleg további részleteket is megtudhatunk majd a megerősítéseken kívül. És ahogy azt a Battlefront II-ben megtapasztalhattuk, talán kapcsolódási pontok is várhatóak különböző kánon művekkel, mint például az Inferno osztag, az Utóhatás, vagy az Alphabet osztag, tekintve, hogy a kép alapján az Eredeti Trilógiában fog játszódni a játék.

Frissítés

Az EA Star Wars Youtube-csatornája amerikai idő szerint június 15-én 8:00-ra időzített egy videót a projekt felfedéséről, így most már hivatalos is.

Sw Squadrons3

 

Forrás: comicbook.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo