Kedvcsináló a Boba-sorozathoz, új jelenetekkel!

boba_tv_spot.png

Hó elején futott be a várva várt trailer a The Book of Boba Fett sorozathoz, majd később apránként infók és forgatási képek is megjelentek. Most pedig megkapta első fél perces hosszúságú tv-szpot kedvcsinálóját a december végén startoló projekt, ami a Reign (Uralom) címre hallgat és új jeleneteket is tartalmaz.


Valamint a StarWarsNewsNet az Empire magazin a The Book of Boba Fett-tel foglalkozó teljes cikke alapján úgy tudja, hogy Dave Filonin, Jon Favreaun, Bryce Dallas Howardon kívül még két direktor csatlakozik az első évadhoz, és ezzel elvileg teljessé is válik a névsor az első felvonáshoz: az Oscarra és Emmy-re jelölt Steph Green, akit a Watchmen, Foglalkozásuk: amerikai, Milliárdok nyomában, Botrány című sorozatokhoz rendezett epizódot/epizódokat; és Kevin Tancharoen, aki többek között a Mortal Kombat: Rebirth kisfilmen és websorozaton, a Glee: Koncertfilmen, a 12 majom, a Titánok, A zöld íjász és a SHIELD ügynökei szériákon dolgozott. Viszont érdekességként kiemelték, hogy Jon Favreaut rendezői tisztség helyett felelős producerként illették, annak ellenére, amit Temuera Morrison nyilatkozott korábban. Emellett két új forgatási képet is közöltek a rovatból.

BookOfBobaFett2

BookOfBobaFett1

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo