Itt a Zynga videójátéka, előzetessel

star_wars_hunters_nintendo_social_featured.jpg

Mostantól fel fog pörögni a Star Wars-játékok piaca, ami változatos játékokat fog produkálni - derült ki az év elején a Lucasfilm Games megalapításával. Ezt követte közvetlen utána a hír, hogy az Ubisoft nyitott világú Star Wars-játékot készít.

Ugyanakkor volt egy tavalyi hír, hogy a Farmville mobiljátékokról híres Zynga cég is a nevét fogja adni a kavalkádhoz, a tegnapi Nintendo Direct eseményen be is jelentettek egy projektet, azonban az az iOS és Android mellett a Nintendo Switch platformra is elérhető lesz. A Star Wars: Hunters egy free-to-play arénás harci videójátéknak ígérkezik, ami az idei évre várható, pontos dátum még nincs. A rövidke kedvcsináló beharangozója szerint a versenyszerű free-to-play online játék idővonal szerint a VI. és a VII. rész között játszódik, a Birodalom és Jabba, a hutt bukása után, a Peremvidéken. A fél perces klip látszólag Jabba palotájába kalauzol minket, ahol különböző hologramok tűnnek fel, köztük egy vörös fénykardos sötét oldali Erő-használó, egy mandalori, egy birodalmi lángszórós rohamosztagos és egy vuki.

 

A készítők szerint az arénákat jól ismert Star Wars-helyszínek ihlették, és a játékosok fejvadászok, lázadó hősök és rohamosztagosok bőrébe bújhatnak. Arról is beszéltek, hogy a betekintőben látott karakterek teljes egészében újak, ám arról nem szólt még fáma, hogy ismerős karakterek tiszteletüket teszik-e.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo