Itt a Star Wars: Squadrons előzetese!

sw_squadrons.png

Ahogy múlt hétvégén írtuk, meg is érkezett a trailer az újonnan bejelentett Star Wars: Squadrons című játékhoz. Az előzetessel egyetemben több infót is kaptunk a játékról. A játékmód terén lesz benne single-player mód egy kampány keretében, amiben a Galaktikus Polgárháború lezárása környékén kell az Új Köztársaság és/vagy Galaktikus Birodalom oldalán harcolnunk. A sztori szerint az endori csata után vesszük fel a fonalat, az egyik szál a Lázadók Előőrs Osztaga, míg a másik a birodalmiak Titán Osztaga körül forog. Az autentikus történetben ismerős karakterek is felbukkannak.

Emellett stratégiai first-person 5v5-ös multiplayer módban is van lehetőségünk X-szárnyút vagy TIE-vadászt vezetni, mint azt a cím is sejteti. Az összecsapásokra egy eligazító teremben lehet felkészülni, illetve saját gépünket modolni, átalakítani, fejleszteni a fegyverrendszert, pajzsokat, hajtóműveket, a vázat, és a pilótaruhát, sisakot is díszítőelemekkel ellátni, hogy a pilóták csapatként ütközzenek meg az ellenséggel ismert és eddig soha nem látott helyszíneken, például a Yavin Prime gázóriásánál, vagy a Galitan bolygónál. És természetesen a ranglétrán is feljebb kerülhetünk a sikersorozatok függvényében.

 

A játékból egy gameplay is jönni fog június 18-án az EA Play rendezvény keretében. Maga a játék pedig október 2-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, Steamre, Epic Games Store-ra, ezen kívül VR-ral is tolhatjuk PlayStation 4-en és PC-n is, mindez cross-play támogatással, hogy különböző hardwereken is lehessen együtt játszani.



Forrás: starwars.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo