Íme az első bepillantás a Kenobi-sorozatba!

anakin_vs_obiwan_.jpg

A ma tartandó Disney+ Napra készülve, amolyan előfutárként tegnap kiszivárgott az internetre az Obi-Wan Kenobi sorozathoz készített előzetecske, amit azóta eltávolítottak a világhálóról. Magából a szériából nem kaptunk kiragadott részleteket, azonban jó pár koncepciós rajzzal és színfalak mögötti fénykardpárbaj gyakorlással csillapították némileg a rajongók éhségét, valamint Ewan McGregor és Deborah Chow, a projekt showrunnere osztották meg gondolataikat pár mondatban, hogy feltüzeljék a népet Obi-Wan és Vader nagy visszavágójára. Figyelem, a továbbiakban spoileres képek és leírások vannak!

Chow felvázolta, hogy a sztori rajtköve Obi-Wan őrködése lesz a fiatal Luke felett, és az érdekes dolog abban rejlik, hogy hova jutunk onnan a sorozatban. Merthogy a koncepciós rajzok egy csomó olyan helyszínt mutatnak, ami bizonyosan nem a Tatuin, tovább erősítve a vonalat, hogy Kenobi elhagyja időközben "a világegyetem központjától legtávolabb eső bolygót". Láthatunk egy látszólag víz alatti birodalmi bázist, a felkelők egy támaszpontját T-47-es hósiklókkal, Coruscant stílusú és alivlági beütésű utcát, egy másik bolygón egy sárgán kivilágított épületet, és persze nem maradhat ki a Mustafar sem, pontosabban Vader kastélya, ahol a házigazda egy trónon foglal helyet.

 

Szintén Chow nyilatkozta azt, hogy Anakin/Vader nélkül nem mesélhették volna el Obi-Wan Kenobi történetét, és e mellé jön egy újabb vázlat magáról Vaderről és Kenobiról, akik immár új köntösükben csapnak össze, valószínűleg ugyanazon a helyszínen, ahol 10 évvel korábban drámai módon elváltak útjaik. Ewan McGregor pedig megosztotta, hogy számára a legcsodálatosabb a projekttel kapcsolatban az, hogy ismét együtt dolgozhatott Hayden Christensennel, és reméli, hogy a karaktereik újabb találkozóját talán minden rajongó kielégítőnek fogja találni. Várhatóan nem ő lesz az egyetlen ellenfele az öregedő Jedi-mesternek, mert ahogy egy másik rajz mutatja, egy birodalmi inkvizítorral is meggyűlhet a baja, aki a Tatuinra látogat el, a showrunner szavaival élve ezek sötét idők, Jediként nincs számára biztonságos hely, mert Jedi-vadászok járják a galaxist.

Kenobi Concept 10

Kenobi Concept 9

Kenobi Concept 7

Kenobi Concept 5

Kenobi Concept 6

Kenobi Concept 8

Kenobi Concept 1

Kenobi Concept 2

Kenobi Concept 3

Kenobi Concept 4

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo