Hivatalos: új animációs sorozat

filonirebels.jpg
Már elindult a minden idők egyik legnagyobb franchise-án alapuló új televíziós animációs sorozat készítése. A III. és IV. rész között játszódó Star Wars Rebels első epizódja, melyet Simon Kinberg fog megírni, 2014 őszén egyórás különkiadással veszi kezdetét a Disney Channelen, ezután pedig a Disney XD nevű csatornán folytatódik a sorozat. A TCW veterán Dave Filoni mellett Kinberg és Greg Weisman lesznek a vezető producerek. A csapat tagja továbbá még a CGI-ért felelős Joel Aron és a vizuális megjelenítésért felelős Kilian Plunkett.


[A folytatásért és videóért kattints a tovább gombra...]

„Nem is lehetnék izgatottabb, hiszen a Star Wars univerzumának újabb szeletét fogjuk felfedezni. Azt gondolom, a Rebels magával fogja ragadni mind a gyerekeket, mind a szüleiket” – nyilatkozta Kathleen Kennedy. A sorozat a Birodalom felemelkedéséről, a lázadás életre hívásáról és a megmaradt jedik utáni vadászatról fog szólni. A többi infót ezen a ponton még hét lakat alatt őrzik.


Személy szerint örülök ennek a hírnek, mert az eddig e korszakban játszódó könyvek (angolul 35, magyarul 13) mellett jól kitöltheti a két rész közti űrt.

Az alábbi videóban Pablo Hidalgo beszélget Dave Filonival a Rebelsről.

A Szerzőről

PAVideoStudio

PAVideoStudio

"Csak annyit tehetünk, hogy vállaljuk és elfogadjuk a felelősségünket, és megtanulunk együtt élni a következményekkel."[...]"Ahhoz, hogy megváltoztassuk a jövőt, nem elég tervezgetni, cselekednünk is kell!" /Corran Horn (Én, a Jedi)/
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo