Giancarlo Esposito szerepelne az új spinoffokban

esposito_gideon.png

December eleje óta tudjuk, hogy rengeteg Star Wars-projekttel készülnek az illetékesek a nézők számára, filmekkel és sorozatokkal egyaránt. Több sorozat is kapcsolódni fog a The Mandalorianhez, köztük a The Rangers of the New Republic, az Ahsoka, illetve a The Mandalorian évadzárója végén beharangozott The Book of Boba Fett. A második évad végén Din Djarinéknak sikerült elfogni Gideon moffot, kiszabadítani Grogut, ehhez kellett Luke Skywalker belépője, de még számos kérdés és szál nyitva maradt a harmadik évadra.

 

A birodalmi moffot alakító Giancarlo Esposito ismét megszólalt karaktere kapcsán, ezúttal az Esquire-nek adott interjút, amit még a 16. rész előtt pár nappal rögzítettek, tehát még az utolsó részről nem sokat mesélhetett a 62 éves színész. A kérdésre, miszerint szeretne-e Gideon moff bőrébe bújni a Star Wars galaxis más szegletein, tehát projektjeiben, Esposito azt felelte, hogy természetesen, ha az alapanyag mennyisége és a sztoriszál megengedi ezt, de előbb a jelenlegi projektre szeretne koncentrálni.

 

Illetve Esposito arról is beszélt egy kicsit ködösen, mi várható a harmadik évadban, amiben állítása szerint többet fogjuk látni a karakterét, mint a most véget ért másodikban: 

Bizonyos szempontból a történelem ismétli önmagát. Úgy gondolom, Gideon moff egy nagyon ravasz ember és a Birodalom minden részéhez van kapcsolódási pontja. Ez szerintem világos lesz, főleg az évadzáróban.

Vajon ez mit jelenthet? Elképzelhető, hogy a fogságba esett Gideon helyzetéhez mérten is irányítani fogja az eseményeket karizmája segítségével, vagy egy pártfogójától, érdekszövetségesétől kér támogatást, hogy kilábaljon a slamasztikából?

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo