Felfedték, mikor jön a Látomások 2. évada

visions_s2.jpg

A Star Wars: Látomások első évada csak és kizárólag japán anime-stúdiók által készült. Ugyan csak egy szezonra tervezték a kánonba nem tartozó antológia-sorozatot, a sikere nyomán jött a bejelentés a második évadról, amin már nem csak japánok, hanem más országok animációs stúdiói dolgoznak. A starwars.com most felfedte a rajzfilmgyártók kilétét, valamint azt is felfedték, hogy május 4-én, azaz a hivatalos Star Wars-napon jelenik meg a második évad. Íme a részek listája:

  • Sith: A spanyol El Guiri Studios készíti, és az Emmy-díjas Rodrigo Blaas lesz az író-rendező, aki főleg a Pixar-filmekről híres, köztük a Wall-E, a Jégkorszak, A hihetetlen család, a Verdák, a L'ecsó animációs produkcióknál tevékenykedett
     
  • Screecher’s Reach: Az ír Cartoon Saloon stúdiótól érkezik az Oscar-, Emmy- és BAFTA-díjra jelölt társalapító Paul Young története, aki a Farkasok népe, A kenyérkereső, A tenger dala rajzfilmek producere is volt.
     
  • In the Stars: A chilei Punkrobot cég animálásával jön Gabriel Osorio alkotása, kinek Bear Story 3D animációs rövidfilmje az első latin-amerikai mű, ami Oscar-díjat nyert a kategóriában.
     
  • I Am Your Mother: A brit Adarman stúdiótól érkezik Magdalena Osinska műve, aki járatos a CGI, stop motion és 2D műfajokban, többek között a Kalózok! A kétballábas banda animációs filmnél is dolgozott.
     
  • Journey to the Dark Head: A dél-koreai Studio Mir cég és Hyeong Geun Park (Dota: Dragon’s Blood: Book 3, Lookism, Journey to the Dark Head) rendező alkotása.
     
  • The Spy Dancer: A francia Emmy-díjas, a Primal animációs sorozatról híres Studio La Cachette cégtől és annak CEO-jától, Julien Chhengtől jön a történet, aki a Primalon és a Szerelem, halál és robotok antológia-sorozat Sucker of souls című epizódján is dolgozott.
     
  • The Bandits of Golak: Az indiai 88 Pictures animációs stúdiótól jön Ishan Shukla sztorija, aki Schirkoa animációs rövidfilmjével több díjat is bezsebelt, minek egész estés változata idénre várható.
     
  • The Pit: A japán D’art Shtajio és a Lucasfilm közös munkájából elevenedik meg LeAndre Thomas (többek között A mandalóri, Obi-Wan Kenobi, Jedihistóriák szériákon és a Disney-korszak összes Star Wars-filmjén dolgozott) és Justin Ridge (Ellenállás, Lázadók, A klónok háborúja, A Cleveland-show, Avatar: Az utolsó léghajlító) alkotása.
     
  • Aau’s Song: A dél-afrikai Triggerfish stúdió, valamint Nadia Darries (Graffaló és barátai) és Daniel Clarke (Zambézia, Khumba) története.


Visions Season 2

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo