Érkezik a harmadik LEGO Star Wars-játékfilm

lego_summer_vacation_borito.jpg

A Star Wars Celebration alkalmából bejelentették, hogy a LEGO Holiday Special és a LEGO Terrifying Tales után egy harmadik játékfilm érkezik a Disney Plusra augusztus 5-én. A harmadik humoros játékfilm témája ezúttal a nyári vakáció lesz, címe pedig ehhez híven LEGO Star Wars: Summer Vacation. A másik kettőhöz hasonlóan ez is a IX. rész után játszódik, a főszereplők Rose, Rey, Finn, Poe és Csubakka, akik Palpatine császár legyőzése után egy kis üdülést terveznek be, és hamarosan felfedezik, hogy más Star Wars-karakterek is a lazításra adják a fejüket, vagyis legalább megpróbálnak pihenni.

A főszereplők mellett számos más karakter is tiszteletét teszi, köztük C-3PO, Lando, Boba Fett, Obi-Wan Kenobi, Jabba a hutt, Anakin Skywalker, Darth Vader, Kylo Ren, Han Solo, Leia és Palpatine. Rajtuk kívül a LEGO Star Wars: A Freemaker-család karakterei, Wick Cooper és Valeria is visszatér, valamint lesz egy sztár cameo is, a hírhedten Star Wars-rajongó zenész Weird Al Yankovic egy Vic Vankoh nevű szereplőt szólaltat meg. Az illetékesek egy posztert is közzé tettek a projektről:

Lego Summer Vacation Poster

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo