Előjegyezhető a Kylo Ren felemelkedése

rise_of_kylo.jpg

Idén magyarul is megjelenik Charles Soule (Obi-van és Anakin, Darth vader, a Sith sötét nagyura) képregénye, a Kylo Ren felemelkedése, amely Luke tanítványának bukását meséli el. A négyrészes Marvel-sorozatot magába foglaló kötet már előjegyezhető a Szukits oldalán.

Íme a fülszövege:

A Felkelés két hősének, Leia Organának és Han Solónak a fiaként, valamint Luke Skywalker Jedi mester unokaöccseként és pártfogoltjaként Ben Solóban ott rejlett a lehetôség, hogy a Fény egyik legerősebb bajnoka legyen a galaxisban. Ám ahogy a Skywalkerek öröksége hosszú árnyékot vet, úgy a sötét oldal áramlatai is messzire elérnek, Ben ereiben pedig Darth Vader vére is folyik. A fiúnak a múlt és a jövő hangjai egyszerre súgják, hogy kivé kell válnia. Élete összetörik, ám ő újrakovácsolja sorsát, és feltárul előtte a végzete. Snoke már vár rá, ahogy a Ren Lovagjai is. Ben Solo útja, amely valódi önmagához vezet, itt kezdődik...

Nemrég egyébként az újabb, a Birodalom visszavághoz kapcsolódó "Bizonyos szemszögből"-novelláskötet is előjegyezhetővé vált, emellett már a Star Wars-képregénysorozat 13., és a Doktor Aphra 7. részére való igényünket is lehet jelezni.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo