darth_bane_trilogia_fekvo.jpg

Csúszik az új Star Wars harci videójáték megjelenése

z_ynga_hunter.png

Ahogy azt korábban megírtuk, a Farmville mobiljátékokról híres Zynga cég az iOS és Android mellett a Nintendo Switch platformra is elérhető játékkal jelentkezik. Az általuk fejlesztett Star Wars: Hunters egy free-to-play arénás harci videójáték lesz.

Rövid beharangozó videója szerint a versenyszerű free-to-play online játék idővonal szerint a VI. és a VII. rész között játszódik, a Birodalom és Jabba, a hutt bukása után, a Peremvidéken. A fél perces klip látszólag Jabba palotájába kalauzol minket, ahol különböző hologramok tűnnek fel, köztük egy vörös fénykardos sötét oldali Erő-használó, egy mandalori, egy birodalmi lángszórós rohamosztagos és egy vuki.

A készítők szerint az arénákat jól ismert Star Wars-helyszínek ihlették, és a játékosok fejvadászok, lázadó hősök és rohamosztagosok bőrébe bújhatnak. Arról is beszéltek, hogy a betekintőben látott karakterek teljes egészében újak, ám arról nem szólt még fáma, hogy ismerős karakterek tiszteletüket teszik-e.

Ugyan megjelenési dátumot nem kapott, eddig úgy volt, hogy még idén kijön, az újabb hírek szerint azonban csúszni fog: úgy tűnik, csak 2022-ben játszhatunk majd vele.

Cimkék: Nincs

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo