Breaking: A Trónok harca alkotói elállnak a Star Wars-filmek vállalásától

producers-thrones-francisco-benioff-creators-executive-premiere_7276d328-0bb7-11e8-ba67-a8387f729390.jpg

A Lawrence Kasdan kiválásáról szóló tegnapi hír után újabb visszautasítással van dolgunk. Még 2018 év februárjában röppent fel a Disney részéről, hogy a népszerű Trónok harca sorozat kreátorai, David Benioff és D.B. Weiss új Star Wars-filmek gyártásáért lesznek felelősek, mégpedig mint producerek és történetírók, míg Rian Johnson is saját filmtrilógiáján dolgozik. Az Emmy-díjas párossal úgy egyeztek meg, amint végeztek a Trónok harca készítésével, már kezdenek is hozzá a Star Wars-filmeknek, mégpedig egy trilógiának.

 

A Deadline hivatalos infói szerint ugyanakkor mindebből nem lesz semmi, legalábbis egy jó darabig, a Netflix-szel kötött megállapodásuk tükrében, ami rengeteg idejüket leköti. Ám elárulták, a Star Wars iránti lelkesedésük töretlen marad ettől függetlenül.

 

Kérdés, hogy ezen fejlemények után 2022-ben milyen Star Wars-film érkezik. Mindenesetre a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy egy hétfői nyilatkozatában értékelte ügyüket, amiben nyitva hagyta a lehetőséget, hogy Weissék később nekik dolgozzanak

David Benioff és Dan Weiss nagyszerű történetmesélők. Reméljük, csatlakoznak hozzánk, amint a szoros határidejük engedni kívánja, és a Star Wars-ra tudnak összpontosítani. 

Forrás: Deadline

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo