Befutott néhány újabb fotó az Andor forgatásáról

rogue_one_rebel_helmet.jpg

Javában folyik a 2022-re a Disney+ streaming szolgáltatóra tervezett Andor sorozat forgatása. Több helyszínen, köztük ipari, falusi és tengerparti környezetben is játszódni fog az Andor a kiszivárgott lesifotók alapján, és ezúttal a Cruachan erőműnél fedeztek fel komoly mozgolódást és díszleteket, ami a skóciai Argyll és Bute tartományban helyezkedik el, egy Dalmally nevű kistelepülés közelében - írja a The Press and Journal.

A hegyvidéki természetbe telepített masszív erőmű hét mérföldes körzetében hatalmas karavánokat, kamionok és platós kocsik sorait véltek megpillantani. Egy megkérdezett stábtag szerint az útról nem látszódik, de felépítmények pettyezik az egész területet. Vannak lakókocsik és ellátókocsik, amik 250 embert szolgálnak ki naponta. Lövegállásokat és érdekesen kinéző épületeket húztak fel, és fekete mohát szórtak a felépítményekre, plusz a védőgátra is, ezek alapján nagyon aprólékosan dolgoznak az illetékesek. Ha már védőgát, eme létesítményen belül is terveznek forgatni az alagutak folyosóin, és néhány beépített berendezést is eltakartak odabent.

A Galaxis Peremen Fekvo


Egy helybélire hivatkozva a biztonságiak is eléggé aktívak, mindenkit elküldenek, aki a díszletek közelébe kerül. Nem kevés hegytúrázót kellett már sarkon fordítaniuk, és egy drónozót is üldözőbe vettek. Az újságírók kérdéseket intéztek a Lucasfilm és az erőművet működtető Drax nevű vállalat felé, de érdemi válaszra nem számíthattak tőlük. Ugyanakkor a Visit Cruachan honlapon az áll, hogy a Cruachani erőműnél és látogatóközpontnál tartott általános túrák és látogathatóságok jelenleg fel vannak függesztve, az ok pedig az üzletileg fontos területekre néző kockázatok csökkentésének érdeke. A látogatóközpontot még idén tervezik újranyitni, de erre sincs semmi garancia szerintük.

 

Az információk alapján egy bázis lehet majd a helyszín, ami a lázadókhoz lesz köthető.

Star Wars On Ben Cruachan 1 421x564

Star Wars On Ben Cruachan 11 423x564

Star Wars On Ben Cruachan 8 423x564

Star Wars On Ben Cruachan 9 E1624013522559

Star Wars On Ben Cruachan 7 423x564

Star Wars On Ben Cruachan 5 423x564

Star Wars On Ben Cruachan 6 423x564

Star Wars On Ben Cruachan 4 423x564

Star Wars On Ben Cruachan 12 423x564

Picture 2 Cruachan Dam

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo