Az EA és a Respawn 3 új Star Wars-játékon dolgozik

ea_star_wars_featured_image_web.png.adapt.crop16x9.1455w.png

A tavalyi évben az Electronic Arts ugyan nem mutatott fel semmi Star Wars-projektet az EA Play Live rendezvényen, megnyugtatásul közölte az érdeklődőkkel, hogy nagy címekkel fognak érkezni jövőre, azaz idén bejelentések terén. Az évekig kizárólagos jogokat élvező játékcég anyavállalatnak köszönhetjük a Star Wars-játékok új érájában a nagy sikert aratott Jedi: Fallen Ordert, a két új Battlefrontot és a Squadrons repülős játékot, ám a Lucasfilm Games megalapításával már más fejlesztőcégek is hozzáadhatják saját alkotásukat a franchise-ba.

Tegnap meg is érkezett a várva-várt bejelentés az EA honlapján: a cég leányvállalata, a Respawn Enteratinment három Star Wars-játékkal készül: a régóta rebesgetett Star Wars Jedi széria második részével, egy FPS és egy stratégiai játékkal. Hivatalos megjelenési dátum nincs, viszont állások betöltésére van lehetőség azok számára, akik Star Wars-játékon szeretnének dolgozni.

Stig Asmussen (God of War) és csapata felel a Fallen Ordert követő játékért, csakúgy mint az első résznél. Peter Hirschmann (Medal of Honor) az FPS lövöldözős játékkal foglalkozik, aki már rengeteg Star Wars-játékon dolgozott az évek során, köztük voltak a LEGO-játékok, a The Force Unleashed, a régi Battlefront széria, az Empire at War játékok, stb. Végül, de nem utolsó sorban a stratégiait a veteránnak számító Greg Foertsch (Civilization) fogja szárnya alá venni a nemrég alapított Bit Reactorral karöltve. Érdekesség, hogy múltkorában a szintén EA-érdekeltségű Petroglyph cég kifejezte szándékát az Empire at War széria folytatásában, illetve a korábbi hírek kapcsán esélyes, hogy nem a Battlefront harmadik része lesz a kérdéses FPS játék.

Fejvadaszok Elorendelheto

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo