Andor: új infók a sztoriról és képek Mon Mothmáról

mon_mothma_rogue_one_tall.jpg

A Vanity Fair legújabb egy hosszú riportot közöltek az élőszereplős Star Wars-sorozatokról (a cikk a képekkel itt található, a fotózásról készült videót pedig ezen a linken lehet megnézni). A fényképek pedig nem csak azzal örvendeztetik meg a rajongókat, hogy jól néznek ki, hanem hogy szerepel rajtuk az Andor-sorozatban Mon Mothmaként Genevieve O’Reilly is. Őt pedig most először láthatunk a Zsivány Egyes-előzményhez kapcsolódó promóciós képen.

Monmothma1
Emellett pedig néhány infómorzsát is elhintettek a szériáról.

A cikk úgy írja le a címszereplőt, mint "egy ember, aki eleinte nem hisz semmiben, de végül eljut oda, hogy mindent hajlandó feláldozni, hogy segítse a Lázadást". Tony Gilroy, aki a Zsivány Egyesnek társírója volt, a sorozatnak pedig showrunnere, arról beszélt, hogy azt akarták bemutatni, hogyan jutott el oda Cassian, hogy képes saját magát feláldozni az ügyért. A sztori tehát egy fejlődéstörténet lesz, Andor eleinte idegenkedik a forradalom gondolatától, és cinikus, elveszett és szétesett figurából válik lázadóvá.

Monmothma2
A történetről egy-két konkrétumot is elárultak, ami már kisebb spoilernek számít, így aki semmit nem akar róla tudni, annak ezt a bekezdést érdemes átugrania! Nos, tehát a sztori azzal indul, hogy Andor-szülőbolygója elpusztul, az évad fő helyszíne a későbbi, új otthona lesz, ahol viszont elkezdődik egy radikalizálódás az emberek között. Aztán láthatunk majd egy másik bolygót is, amelyet a Birodalom gyarmatosítása tesz tönkre. Luna a történetet egy "menekült-sztoriként" írta le, hiszen Andor számára meghatározó élmény, hogy menekülni kényszerül, és mint mondta, az ilyesmi meghatározó az ember személyére nézve. A végére persze eljut oda, hogy szembe kell szállni a Birodalommal.

Kiderült továbbá, hogy Mon Mothma sztorija párhuzamosan fog futni a főhősével, aki végül is az egyik kulcsfontosságú ügynökévé lép elő. Gilroy azt is elárulta, hogy nagyon nagy a szereplőgárdájuk, és ami még fontos, hogy nyilatkozata azt erősíti meg, hogy több évadban gondolkodnak (a sorozat operatőre egyébként a közelmúltban arról beszélt, hogy három évadra számíthatunk). Ugyanis rendszeresen "első évad"-ról beszélt.

Szintén megerősítést nyert a korábbi hír, hogy valamikor nyár végén debütál majd a sorozat.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo