A Sötét Birodalom rajongói animációt kap

dark_horse_comics_dark_empire.jpg

Palpatine visszatérésének nem 2019-ben, a Skywalker korával lehettünk először szemtanúi a Star Wars történelmében. A Sötét Birodalom című 1991-es, tehát 30 éves Dark Horse legendák képregény már bemutatta nekünk, ahogy a halált kijátszva, klóntestben próbálja visszaszerezni az irányítást a hadurak és a regnáló Új Köztársaság által szétzilált Birodalom felett, és nem kisebb célja az, hogy áttérítse végre Luke Skywalkert a sötét oldalra, 6 évvel az endori vereség után.

A galaxis egyik legsötétebb korában játszódó történetet az első Thrawn-trilógia első kötetéhez, A Birodalom örököseihez hasonlóan rajongók karolták fel, hogy animációs adaptációt kapjon. A WilkinsAnimations több animációs stílussal élt a képregény képernyőre álmodásához, lehet találni benne retro animációs, ami főleg az első részben helyenként megmosolyogtató, de minőségi látványban sincs hiány. A szereplők szinkronizálásához és a hangeffektekhez a képregényhez készített, 1994-es rádiójátékot vették alapul, a szinkronszínészek között Billy Dee Williams tért vissza szerepéhez, mint Lando Calrissian.

 

Az első két rész már el is készült (a második már jelentős minőségi előrelépést hordoz magában az elsőhöz képest), amik a coruscanti csatát, a Világpusztítók feltűnését, valamint Luke és Palpatine találkozását meséli el az Árnykéz hadműveletből.



A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo