A Köztársaság Fénykora zenéje

Age_of_Jedi.png

Még két nap, és megjelenik a Tales from the Galaxy's Edge című új VR-játék, a Vader Immortalon dolgozó ILMxLAB jóvoltából. Hó elején jelentették be, hogy a több koron átnyúló játék a Köztársaság Fénykorába is ellátogat, ezzel még idén belekóstolhatunk a Luminous projektbe. Múlt hét pénteken pedig a játék készítői egy előzetes zenei mintát is közzé tettek a YouTube-csatornájukon Age of Jedi címmel, ami kellemes, enyhe sci-fis hangvételű hatást kelt. A szerzemény Joseph Trapanese alkotása, aki olyan filmes projekteknél dolgozott zeneszerzőként, mint Project Power: A por ereje, A legnagyobb showman, Need for Speed: Payback, Straight Outta Compton, Feledés.

 

Trapense elárulta, hogy a szerzeményhez John Williams, John Carpenter, Vangelis, Tangerine Dream, Ryuchi Sakamoto, M83, Jlin, Amon Tobin adta az ihletet, minek következtében a Star Wars hagyományos zenéje a modern, bátrabb és egyedibb elektronikus zenével ötvöződik.




Forrás: ilmxlab.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo