Exkluzív plakát és egy visszatérő szereplő a harmadik Thrawn-könyvhöz

thrawn-new-pic.png

Bár már kaptunk részletet és különleges képet a mű kapcsán, a július 23-án Amerikában polcokra kerülő Thrawn: Treason könyvbe újabb betekintést nyerhetünk az io9 által egy kiragadott szöveg erejéig. A lothali csúcspont előtt játszódó regényben a főadmirálisnak sok mindennel meggyűlik a baja: nemcsak birodalmi társakkal, mivel a nevéhez fűződő Defender-programot akadályozza a Krennic igazató-féle Csillagpor-projekt, hanem hűséggel is hadilábon fog állni mind a Birodalom és saját népe, a chissek iránt, mikor a szülővilágát sújtó szörnyű fenyegetés hatására ismét összekülönbözik a Chiss Fennhatósággal.

 

A veszélyre egy ismerős arc hívja fel a kék bőrű lángelme figyelmét, aki nem már, mint Eli Vanto parancsnok a legelső kánon Thrawn-könyvből. Az első részben Thrawn utasítására Eli az Ismeretlen Régiókban fellelhető chiss űrbe utazik egy küldetés teljesítésére, hogy birodalmi követként szolgáljon a rejtélyes Chiss Fennhatóság számára.

 

Az io9 cikkében kiderül, mit ténykedett Eli az első és a harmadik könyv ideje között a chisseknél, amit olvasás mellett meghallgatni is van lehetőség Marc Thompson narrációjával. Darren Tan jóvoltából pedig elkészült egy poszter, ami Elit és Ar'alani admirálist ábrázolja.

Thrawn

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo