Újabb Star Wars-sorozat készítését rebesgetik

dfiloni_jfavreau.jpg

Úgy tűnik, hogy újabb élőszereplős Star Wars-széria van készülőben: egy friss pletyka szerint a Boba Fett könyve és az Ahsoka után még egy további spinoffot is kapni fog A Mandalóri.

A projekt a beszámoló alapján még gyerekcipőben jár, és nem is derült ki róla semmi, csak annyi, hogy elvileg Jon Favreau and Dave Filoni dolgoznak rajta, a munkacíme pedig "Ghost Track 17".

Persze a spekuláció már elindult, és elsőre a következő lehetséges témák merültek fel:

- Volt egy korábban beharangozott spinoff, a Rangers of the New Republic, amelyben Cara Dune központi szerepet kapott volna, csakhogy aztán a karaktert játszó Gina Caranót kirúgta a Lucasfilm. Azóta azonban a stúdiót vezető Kathleen Kennedy úgy nyilatkozott, hogy ezt a projektet ejtették, ezért nem tűnik valószínűnek, hogy ezen kezdtek dolgozni Filoniék.

- A Bo-Katant játszó Katee Sackhoff úgy nyilatkozott, hogy örülne, ha a karaktere saját sorozatot kapna, és bár A Mandalóri harmadik évadában is fontos szerepe lesz, ez nem zárja ki, hogy később egy spinoffot készítsenek neki (akár úgy, mint Boba Fett esetében, bemutatva, mi történt vele A Mandalórit megelőzően).

- Bár a sorozatok munkacíme nem feltétlenül utal a tényleges témára vagy történetre, de mivel a Lázadókban egy "Ghost" nevű hajó szerepel, és az animációs sorozat karakterei az Ahsokában is visszatérnek, nem nagy elrugaszkodás a "Ghost Track 17" munkacímben az arra való utalás látni, hogy ez az űj széria bizony az ikonikus VCX-100 könnyű szállító hajó legénységének kalandjairól szól majd.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei




A hír megtalálható itt: STARWARSMedia.Hu
https://starwarsmedia.hu/hirek/ujabb-star-wars-sorozat-kesziteset-rebesgetik.html