A Solo társírója nem akar a filmjét folytató sorozatot

lawrence_kasdan_tfapremier.jpg

Mivel a Solo: Egy Star Wars történet a Zsivány Egyessel ellentétben nem lett sikeres a mozikasszáknál, így azóta sem készült el a befejezésben belengetett folytatás. Viszont van elég rajongója ahhoz, hogy időről időre felmerüljön az a kérdés, lesz-e még Solo 2., vagy másfajta folytatása a mozifilm sztorijának.

Időközben a Solo társforgatókönyvírója, a Star Wars-veterán Lawrance Kasdan azt is bejelentette, hogy ő a maga részésől végzett a franchise-zal, de azért persze ha interjút ad, még mindig szóba kerül a messzi-messzi galaxis. Nemrég ismét beszélt a Solóról, és egyrészt megerősítette, hogy továbbra sincs tervben második rész, másrészt viszont azt is elmondta, hogy ha lenne is valamikor folytatás, azt ő nem szeretné, hogy egy Disney Plusos sorozat formájában valósuljon meg.

Ez alapján Kasdan valószínűleg nem fog visszatérni a Star Warshoz a tervezett Lando-spinoff sorozat kedvéért. Az a széria viszont elképzelhető, hogy ez a Lando-széria bizonyos értelemben a Solo folytatásaként funkcionáljon, főleg, ha feltűnik benne Qi'ra.

Addig is, amíg nem érkezik folytatása vagy spinoffja a Solónak, aki szerette a mozifilmet és érdekelné a sztori kibővítése, annak érdemes elolvasnia a hozzá kapcsolódóan megjelent, A végső dobás című könyvet, vagy a hivatalos filmregényt, illetve a fiatal Han kalandjait bemutató Han Solo – A birodalmi kadét című képregényt.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei
A hír megtalálható itt: STARWARSMedia.Hu
https://starwarsmedia.hu/hirek/a-solo-tarsiroja-nem-akar-a-filmjet-folytato-sorozatot.html